buy naltrexone online india

buy naltrexone

how to buy naltrexone

buy naltrexone

claritin pregnancy category b

claritin and pregnancy

bentelan fiale

bentelan effetti collaterali online

tylenol pregnancy cold

tylenol and pregnancy side effects partickcurlingclub.co.uk

buy abortion pill online usa

buy abortion pill
Om oss

Yrkessjåførkurs AS tilbyr etterutdanning for yrkessjåfører og er for deg som kjører lastebil, buss eller begge deler mot vederlag. Vi holder også eksamensforberedende kurs for deg som skal ta løyve, samt ADR-kurs.


I 2008 ble det innført yrkessjåførutdanning i hele Europa.
Dette medfører at alle yrkessjåfører må gjennomgå en etterutdanning hvert 5. år for å opprettholde rettighetene til å være yrkessjåfør.


Etterutdanningen skal være en arena for erfaringsdeling og meningsutveksling for å sikre kompetanseheving innenfor transportbransjen.


Yrkessjåførkurs AS tilbyr etter og videreutdanning av yrkessjåfører i Oslo og Skien og bestreber å tilrettelegge et undervisningsopplegg som er fordelaktig for våre kunder, både med tanke på gjennomføring, utbytte av kurset og kostnadsmessig.


Utdanningen består av fem dager à sju timer, til sammen 35 timer, hvorav 2 timer er praktisk kjøring. Oppmøtet er obligatorisk, men det er ingen eksamen.


Alle dagene må tas i løpet av seks måneder, og er en forutsetning for å få fornyet yrkessjåførkompetansen. Du må ha med deg gyldig førerkort alle kursdagene.

 

Se listen over våre kurs her

Om oss
More News